Ny sæson – nye tider

Efteråret begynder så småt at nærme sig. De lidt lavere temperaturer bekommer både mennesker og dyr vel og med de kortere dage, nærmer sig en en ny sæson sig også her på bondegården.

I løbet af de næste måneder skal hele puslespillet med får og væddere lægges og det er en af mine yndlingsopgaver! Jeg er spændt på de nye vædderes, gotlænderen Casanova og leicesteren…. Øhm.. Grimmert (ej, vi må finde et bedre navn!) formåen, de skal stå deres prøve hos damerne i november. Vores damer er ret selektive og skifter gerne selv fold, hvis lugten er bedre hos naboen.

Det er også her i efteråret der afholdes en hel række strikkecaféer i butiksfællesskabet Transform i Ågård ved Egtved, jeg glæder mig til at hilse på nye strikkedamer og suge inspiration til mig i de kreative omgivelser derude.

Og så er dette indlæg jo startskuddet på en hel ny form for logbog for mig og menageriet – be gentle, jeg er lidt rusten men skal nok komme efter det.

Her på siden vil der fremover kunne findes nyheder om gårdens aktiviteter, garn, farvninger og strikkecafeer plus det løse.

Kh Stina